kinderen

Kinderen

elvie isa

De levenskracht, de vitale kracht, het energieniveau of hoe we dit mysterie in ons ook willen omschrijven is bij kinderen nog hoog. Daarom is het homeopatisch middel bij kinderen vaak sneller te herkennen en dus kan ook de reactie op het homeopatisch middel soms verrassend snel verlopen.

Homeopathie voor kinderen is te overwegen als u merkt dat uw kind niet lekker in zijn vel zit, ook zonder duidelijke lichamelijke klachten. Een ouder kent zijn eigen kind beter dan wie ook.  Ik besteed in een consult veel aandacht aan het gevoel van de ouders omtrent het welzijn van hun kinderen.

Helaas krijgen kinderen tegenwoordig m.i. teveel etiketjes opgeplakt. Allerlei diagnoses, syndromen etc. zijn de afgelopen jaren meer regel dan uitzondering. We kunnen onze kinderen niet in hokjes plaatsen – elk kind blijft uniek en heeft recht op een individuele benadering.

Kom langs en overtuig u zelf hoe ik werk. Bij de behandeling van kinderen neem ik altijd uitgebreid de tijd om te kijken naar alle mogelijke omstandigheden die het welzijn van uw kinderen mogelijk hebben beïnvloed.

Aangezien de Stichting Reclame Code (SRC) een heksenjacht lijkt te ontketenen tegen alle therapeuten en artsen die hun ogen onterecht zouden beweren bepaalde aandoeningen te kunnen genezen, kan ik op deze website geen enkele aandoening meer noemen waarmee kinderen te maken hebben. Collega’s van mij kregen hoge boetes hiervoor opgelegd!

Reclame maken….  dat mogen farmaceutische producenten wel…. maar wordt er echt onderzoek gedaan naar het geknoei met wetenschappelijke studies?

Bovendien is informeren, reklame maken …….??